Praktijkruimte te huur

Vestigen in Zetten!
In Zetten zijn er voor meerdere professionals nog mogelijkheden om zich te vestigen. Doordat Zetten een regiofunctie heeft vanwege de vele winkelfaciliteiten, maar ook door de aanwezigheid van een middelbare school, kan het erg interessant zijn om uw bedrijf in Zetten te vestigen. Wij verhuren een volledig ingerichte praktijkruimte in ons pand. De praktijkruimte is voor zelfstandige ondernemers die zich in een moderne praktijk willen vestigen. In onze praktijk zijn al diverse professionele therapeuten/behandelaars werkzaam.

De locatie
De locatie is gesitueerd aan de rand van het centrum van Zetten, uitvalswegen A15 en A50 en beschikt over vrije parkeer mogelijkheid.

<h1>Praktijkruimte te huur</h1>
<h1>Praktijkruimte te huur</h1>
<h1>Praktijkruimte te huur</h1>

De kosten
Mogelijkheid van huur vanaf 1 dagdeel (4 uur) per week voor de kleine behandelkamer of de oefenzaal zijn aanwezig. Afhankelijk van het aantal dagdelen dat u huurt en de ruimte die u wilt huren zullen wij de kosten van de ruimte bepalen. De minimale huurprijs is €125,- per dagdeel.

Bij huren van meerdere of een vaste dagdelen per week zal er sprake zijn van een gereduceerde huurprijs. De prijs is inclusief BTW en inclusief Gas-Water-Electra-schoonmaak en keukenfaciliteiten.

Mocht u geïnteresseerd zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. Met meerdere disciplines in één praktijk kunnen wij hopelijk een nog betere dienstverlening aan onze patiënten geven. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd bellen of mailen. Wie weet tot binnenkort!