Fysiowell: Kim

Jarenlange ervaring

Ik ben in 2003 begonnen te werken als fysiotherapeut. Sindsdien heb ik verschillende plekken, met gevarieerde doelgroepen gewerkt. Door deze jarenlange ervaring en brede kijk op het vak, kan ik op een professionele wijze bij dragen aan een revalidatieproces. Tegenwoordig in het bijzonder dat van de zwangere vrouw en mensen met gewrichtsklachten. 

Fysiowell: Kim

Opleidingen en cursussen van Kim

  • Ik heb in 2006 de cursus sensomotorische integratie gevolgd. Zodat bij iemand het samenspel tussen waarnemen en bewegen weer goed kan verlopen. 
  • In 2011 heb ik de master Health Care & Social Work afgerond. Dit om als professional nog beter in te kunnen spelen op de veranderingen binnen de gezondheidszorg.
  • In 2013 heb ik de opleidingen ZwangerFit® en Babymassage gevolgd. Sinds die tijd heb ik vele zwangere vrouwen kunnen helpen met klachten aan bekken- en/of rugklachten.
  • In 2017 heb ik de opleiding orthopedische revalidatie met een goed gevolg afgerond. Dankzij deze opleiding kan ik de verschillende bindweefsellagen weer goed laten bewegen zodat de klachten op een effectieve manier verdwijnen. 
  • En ik heb in 2018 de cursus Mulligan Concept gevolgd. Doormiddel van dit concept kan ik de gewrichten op een veilige en prettige manier weer soepeler laten bewegen. 

Afhankelijk van de aard en oorzaak van uw klachten kan het zo zijn dat u door Kim en René allebei zult worden behandeld. In nauw overleg stemmen we dan uw behandeling af voor het beste resultaat.