Fysiowell: Kim

Jarenlange ervaring

Ik ben in 2003 begonnen te werken als fysiotherapeut. Sindsdien heb ik verschillende plekken, met gevarieerde doelgroepen gewerkt. Door deze jarenlange ervaring en brede kijk op het vak, kan ik op een professionele wijze bij dragen aan een revalidatieproces. Tegenwoordig in het bijzonder dat van de zwangere vrouw en mensen met reuma en andere gewrichtsklachten. 

Fysiowell: Kim
Fysiowell: Kim
Fysiowell: Kim

Opleidingen en cursussen van Kim

  • Ik heb de opleidingen ZwangerFit® en Babymassage gevolgd. Sinds die tijd heb ik vele zwangere vrouwen kunnen helpen met klachten aan bekken- en/of rugklachten. En in 2022 heb ik een aanvullende cursus voor stuit problematiek gevolgd. Hiermee is het voor mij mogelijk om klachten aan het bekken nog beter en vollediger te behandelen. 
  • Vanaf 2017 tot heden heb ik verschillende opleidingen voor orthopedische klachten gevolgd (mulligan concept en de orthopedische revalidatie methode)
  • In 2018 heb ik een cursus voor het behandelen van littekenweefsel gevolgd, zodat ik hier (samen met het gebruik van de indiba) nog mooiere behandelresultaten kan behalen.
  • Vanaf 2019 heb ik verschillende viscerale cursussen gevolgd zoals de cursus Abdomen 1 (2019), Abdomen 2, (2020) en Pelvis (over het bekken en de organen die in het bekken liggen) heb ik in 2022 gevolgd zodat ik tegenwoordig ook enige kennis heb van de organen en de invloed daarvan op ketens in het lichaam.
  • De fasciale integratie therapie heb ik gevolgd in 2021. Dit is een behandelconcept gebaseerd op de meest recente inzichten in de functie van fascia in beweging en pijn. Het mooie van deze methode is dat de nodige aandacht voor de ademhaling aanwezig is.
  • In 2022 heb ik meerdere cursussen gevolgd rondom reumatische aandoeningen en sindsdien zijn wij als praktijk aangesloten bij het reumanetwerk Nederland.

Afhankelijk van de aard en oorzaak van uw klachten kan het zo zijn dat u door Wido en/of Kim behandeld zult worden. In nauw overleg stemmen we dan uw behandeling af voor het beste resultaat.

BIG nummer Kim 69059693604