Fysiowell: Kim

Jarenlange ervaring

Ik ben in 2003 begonnen te werken als fysiotherapeut. Sindsdien heb ik verschillende plekken, met gevarieerde doelgroepen gewerkt. Door deze jarenlange ervaring en brede kijk op het vak, kan ik op een professionele wijze bij dragen aan een revalidatieproces. Tegenwoordig in het bijzonder dat van de zwangere vrouw en mensen met gewrichtsklachten. 

Fysiowell: Kim

Opleidingen en cursussen van Kim

  • Ik heb in 2006 de cursus sensomotorische integratie gevolgd. Zodat bij iemand het samenspel tussen waarnemen en bewegen weer goed kan verlopen. 
  • In 2011 heb ik de 2 jarige opleiding master Health Care & Social Work afgerond. Dit om als professional nog beter in te kunnen spelen op de veranderingen binnen de gezondheidszorg.
  • In 2013 heb ik de opleidingen ZwangerFit® en Babymassage gevolgd. Sinds die tijd heb ik vele zwangere vrouwen kunnen helpen met klachten aan bekken- en/of rugklachten.
  • In 2017 tot heden heb ik de opleiding orthopedische revalidatie (testen, triggers, tapen en trainen) met een goed gevolg afgerond. Dankzij deze opleidingen kan ik de verschillende gewrichten en bindweefsellagen weer goed laten bewegen zodat de klachten op een effectieve manier verdwijnen. 
  • In 2018 heb ik een cursus voor het behandelen van littekenweefsel gevolgd, zodat ik hier (samen met het gebruik van de indiba) nog mooiere behandelresultaten kan behalen. 
  • Vanaf 2019 heb ik verschillende viscerale cursussen gevolgd zoals de cursus Abdomen 1 (2019), Abdomen 2, (2020) en Pelvis (over het bekken en de organen die in het bekken liggen) heb ik in 2022 gevolgd zodat ik tegenwoordig ook enige kennis heb van de organen en de invloed daarvan op ketens in het lichaam.
  • De cursus Mulligan concept ABC heb ik gevolgd in 2020. Het Mulligan Concept is een methode die wordt gebruikt om pijnvrij te kunnen mobiliseren. De methode gaat hypothetisch uit van een zgn. sporingsprobleem. Als metafoor kunt u hierbij denken aan een niet soepel lopende lade in een kast.
  • De fasciale integratie therapie heb ik gevolgd in 2021. Dit is een behandelconcept gebaseerd op de meest recente inzichten in de functie van fascia in beweging en pijn. Het mooie van deze methode is dat de nodige aandacht voor de ademhaling aanwezig is.
  • In 2022 heb ik een cursus gevolgd voor het behandelen van stuitproblematiek. Hiermee is het voor mij mogelijk om klachten aan het bekken nog beter en vollediger te behandelen. 

Afhankelijk van de aard en oorzaak van uw klachten kan het zo zijn dat u door Mark, Alma, René en/of Kim behandeld zult worden. In nauw overleg stemmen we dan uw behandeling af voor het beste resultaat.

BIG nummer Kim 69059693604