Fysiowell: Wido

Even voorstellen

Mijn naam is Wido Kamerling. Ik ben sinds 2012 fysiotherapeut en sinds 2017 manueel therapeut. Mijn drijfveer om de 3-jarige masterstudie voor manuele therapie te volgen, was dat ik de gewrichten beter wilde kunnen behandelen. Het expertisegebied vanuit deze master betreft nek-, rug-, schouder- en bekkenklachten. Mijn kennis en vaardigheden over schouderklachten heb ik verder vergroot door mijn afstudeeropdracht over de schouder. Eind 2021 heb ik een 2-daagse schoudercursus gedaan om mijn kennis verder te vergroten. Over nekklachten heb ik in 2022 een 2-daagse cursus gevolgd. Na twee jaar als manueel therapeut te hebben gewerkt, wilde ik nog meer kunnen voor mensen met langdurige spierklachten en heb ik de cursus dry needling gevolgd. Bij langdurige spierklachten die met (drukpunt)massage alleen niet over gaan, kan ik met dry needling ook de dieper gelegen spanning aanpakken. Door in 2022 een 4-daagse cursus over fascia te hebben gevolgd, kan ik ook mensen met fascia problematiek (bindweefsel tussen spieren, huid en botten) beter helpen.

Fysiowell: Wido
Fysiowell: Wido
Fysiowell: Wido

Voor een snel en langdurig resultaat

De genoemde opleidingen en cursussen laten mijn passie zien en de drive om mensen steeds beter te kunnen helpen om van hun klachten af te komen. Net als tuinieren is ook mijn werk in feite mijn hobby. Ik haal er veel voldoening uit om u snel van uw klachten af te helpen. Zelfs bij de eerste behandeling probeer ik al een duidelijk effect te bewerkstelligen en zult u al veel verschil voelen. Mijn adviezen en oefeningen zijn er op gericht klachten in de toekomst te voorkomen. Voor een snel en langdurig effect bent u bij mij in goede handen.

Mijn werkdagen zijn van maandag t/m donderdag. 

 

Afhankelijk van de aard en oorzaak van uw klachten kan het zo zijn dat u door Wido en/of Kim behandeld zult worden. In nauw overleg stemmen we dan uw behandeling af voor het beste resultaat.

BIG nummer Wido 09916002904