Praktijkinformatie

Fysiowell

Voor een optimale afstemming van uw behandeling, werkt Fysiowell nauw samen met verschillende disciplines, zoals artsen, verloskundigen en paramedici. Ook de samenwerking met de patiënt staat hoog in het vaandel: door samen uw wensen en behoeften in kaart te brengen, een behandelplan op te stellen, wordt getracht de samenwerking tot een succes te maken.

Kwaliteit

Kim Wellenberg en Wido Kamerling staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten. Dit omdat zij als fysiotherapeuten er continu voor zorgen dat zij bij leren door het volgen van cursussen/scholing en opleidingen. Daarnaast zijn alle therapeuten van Fysiowell ook regelmatig samen aan het oefenen zodat zij ook van elkaar leren. Wanneer het nodig is dan zullen de verschillende therapeuten soms ook samen een behandeling doen. Zij zorgen hierdoor voor een nog betere kwaliteit van de behandeling. 
<h1>Praktijkinformatie</h1>
<h1>Praktijkinformatie</h1>
<h1>Praktijkinformatie</h1>

Geregistreerd

Als fysiotherapeuten staan Kim Wellenberg en Wido Kamerling geregistreerd in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Daarnaast zijn zij ook lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Verder kunt u Kim Wellenberg terug vinden op de website van www.sensomotorische-integratie.nl en de website voor de YVLO ZwangerFit, www.yvlo.nl.

Contracten
Fysiowell heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Verder op de website van Fysiowell kunt u de huidige stand van zaken vinden over met welke zorgverzekeraars wij contracten hebben afgesloten dit jaar. Hierdoor is het mogelijk om uw behandeling vergoed te krijgen bij uw zorgverzekeraar wanneer u aanvullend verzekerd bent. Chronische behandelingen vallen onder de basisverzekering en worden na 20 behandelingen altijd door de zorgverzekeraar vergoed. Mocht u willen weten of uw aandoening op de chronische lijst staat dan kunt u altijd even bellen met de praktijk van Fysiowell.

Openingstijden
Klik hier voor de openingstijden van Fysiowell.