!!!Vacature!!! !!!Vacature!!! !!!Vacature!!!

Help jij ons groeien en verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

!!!Vacature!!!   !!!Vacature!!!   !!!Vacature!!!

Ben jij een sociale en bevlogen collega die graag wil werken in een leuk en enthousiast team? Een therapeut met passie voor het vak die op zijn tijd kritisch durft te zijn zal zich goed op zijn plaats voelen bij ons in de praktijk. Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie in onze mailbox (info@fysiowell.nl).

Ben jij een enthousiaste fysiotherapeut(e)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega (algemeen fysiotherapeut). De voorkeur gaat uit naar een fysiotherapeut die het prettig vind om samen te werken met de andere therapeuten. Dit omdat we op deze manier elkaar binnen Fysiowell nog beter kunnen aanvullen en de patiënt nog beter kunnen behandelen.

Wij bieden jou, na 1 maand wederzijds goed bevinden, een jaarcontract voor in eerste instantie 20 uur in de week, maar aangezien de praktijk groeit is uitbreiding in de toekomst zeker mogelijk. Ook wanneer je werkzaam bent als ZZP-er ben je welkom bij ons in de praktijk. Werktijden zijn in overleg vast te stellen, waarbij 1 avond zeer wenselijk is. We geven de ruimte voor eigen initiatief en ondersteunen je bij jouw verdere ontwikkeling in het vak.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit 2 ervaren fysiotherapeuten die elk een eigen specialisatie hebben. Wij zijn beiden therapeuten die erg goed zijn in klinisch redeneren, fasciaal redeneren en orthopedisch behandelen. We bieden jou een plek in een modern opgezette praktijk in het centrum van Zetten. Zetten is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer.

Gaan we binnenkort kennismaken? Mail jouw cv en motivatie dan snel naar info@fysiowell.nl .

Contactpersoon is Kim Wellenberg. We kijken uit naar je reactie!

Terug naar overzicht