FysioFit

Individueel sporten op maat

Wij bieden u de mogelijkheid om voor eigen kosten deel te nemen aan een programma gericht op het verbeteren van de conditie en ter bevordering van de algehele fitheid. Deze mogelijkheid is er voor mensen die graag onder leiding van een fysiotherapeut willen sporten. Dit is geschikt voor zowel ex-patiënten, als voor mensen die wat meer individuele aandacht tijdens het sporten op prijs stellen. Maar zeker ook voor dames die zwanger zijn, doordat er binnen de praktijk veel ervaring is rond het begeleiden van zwangeren tijdens het sporten. 

FysioFit
FysioFit
FysioFit

FysioFit

De lessen zijn op aanvraag en kunnen we gezamenlijk invullen zodat deze aansluiten bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. We beginnen iedere sessie met een warming-up waarna u verder kunt met uw eigen oefenschema. Als afsluiting vinden veel mensen het prettig om een kwartier lang grondoefeningen te doen. Hierbij geven we extra aandacht aan verschillende spiergroepen zoals de buik- en rugspieren. Onder andere oefeningen ter bevordering van de rompstabiliteit.

In overleg is het mogelijk om op verschillende momenten te komen sporten. Deze momenten zijn op aanvraag. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan contact op met de praktijk en vraag naar Kim Wellenberg. Dat kan via mail naar info@fysiowell.nl of bel 0488-427746.