FysioFit

Individueel sporten op maat

Wij bieden u de mogelijkheid om voor eigen kosten deel te nemen aan een programma gericht op het verbeteren van de conditie en ter bevordering van de algehele fitheid. Deze mogelijkheid is er voor mensen die graag onder leiding van een fysiotherapeut willen sporten. Dit is geschikt voor zowel ex-patiënten, als voor mensen die wat meer individuele aandacht tijdens het sporten op prijs stellen. Maar zeker ook voor dames die zwanger zijn, doordat er binnen de praktijk veel ervaring is rond het begeleiden van zwangeren tijdens het sporten. 

FysioFit
FysioFit
FysioFit

FysioFit

De les duurt een uur, we beginnen met een warming-up waarna u verder kunt met uw eigen oefenschema. Als afsluiting van het uur worden er een kwartier lang grondoefeningen gedaan. Hierbij geven we extra aandacht aan verschillende spiergroepen zoals de buik- en rugspieren. Onder andere oefeningen ter bevordering van de rompstabiliteit.

Ook is er in overleg de mogelijkheid om op andere momenten dan de geplande groepslessen individueel te komen sporten.

Momenteel zijn de lessen FysioFit gestopt omdat ze op zoek zijn naar een nieuwe docent. Wanneer we deze hebben gevonden laten we het u zeker weten!