Geen contract met Zorg en Zekerheid in 2021

 

Wij willen u informeren over met welke zorgverzekeraars wij een contract hebben afgesloten voor 2021. Na lang onderling beraad hebben wij besloten om voor het jaar 2021 geen contract te ondertekenen met Zorg&Zekerheid.


Geen contract met Zorg en Zekerheid in 2021

De reden dat wij geen contract hebben afgesloten met Zorg&Zekerheid is dat het geboden contract hoge administratieve lasten en lage tarieven met zich meebrengt waardoor er te weinig ruimte voor kwalitatief goede behandeling, bij- en nascholing en innovatie is.

Wij willen kwalitatief hoogwaardige zorg bieden en hebben daarom in het verleden ervoor gekozen per behandeling 30 minuten uit te trekken. De nu aangeboden tarieven dekken hooguit 20 minuten behandeltijd, dit zou inhouden dat we niet de kwaliteit van zorg kunnen bieden die we willen. Wij gaan niet met deze voorwaarden akkoord en kiezen ervoor om geen contract aan te gaan met Zorg&Zekerheid.

Wat betekent dit voor u? Wanneer u wilt dat de volledige behandeling vergoed blijft worden, dan zult u voor 01-01-2021 moeten overstappen. Wij hebben voor 2021 wel contracten getekend met alle andere zorgverzekeraars, dus u kunt naar alle andere zorgverzekeraars overstappen.

Wilt u liever bij Zorg&Zekerheid blijven, dat kan. Alleen kunnen wij vanaf 01-01-2021 de behandelingen niet meer rechtstreeks bij de zorgverzekering declareren. U krijgt dan in het vervolg zelf de rekening van ons. Deze betaalt u doormiddel van een factuur. U kunt de factuur declareren bij uw verzekering en u krijgt (indien u hiervoor verzekerd bent) een deel van het bedrag terug.

Wij hopen u doormiddel van deze brief voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk van Fysiowell (bel 0488-427746 of mail naar info@fysiowell.nl). Vraagt u dan naar Kim Wellenberg en dan zal zij haar best doen al uw vragen beantwoorden.

Terug naar overzicht