Coronavirus

In verband met het coronavirus de volgende mededelingen en maatregelen, hierbij de adviezen van het RIVM volgend:

Coronavirus

Coronavirus

Fysiowell is en blijft toegankelijk. 

Het KNGF , de beroepsvereniging van fysiotherapeuten heeft ingebracht dat huisartsen een dringend beroep blijven doen op de inzet van fysiotherapeuten. Ons wordt gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren. Om schouder aan schouder met huisartsen en medici te staan. Als primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden. Denk aan bijvoorbeeld valtrauma’s van ouderen, het op de been houden van cruciale beroepsgroepen, fundamentele klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.

U kunt dus gewoon komen voor een behandeling en/of om te revalideren, echter alleen noodzakelijk behandelingen vinden doorgang tot in ieder geval 6 april 2020. De sportgroepen gaan in ieder geval niet door tot 6 april 2020 en mogelijk dat dit nog langer gaat duren. 

Wij verzoeken u bij verkoudheidsklachten en/of hoesten EN koorts de afspraak af te zeggen. Hetzelfde geldt voor alle behandelaars en medewerkers in de praktijk. Wij temperaturen onszelf 2 keer per dag om onszelf goed in de gaten houden, zodat wij u ook goed kunnen behandelen. 

Voordat een behandeling start zullen wij u vragen uw handen te wassen. In de praktijk hangen de hygiënemaatregelen en staan desinfectiemiddelen. Maak gebruik van papieren handdoeken.

De praktijk wordt vaker schoongemaakt en alle apparatuur in de oefenzaal moet na gebruik worden gedesinfecteerd. Wij maken regelmatig deurkrukken, handvatten etcetera schoon. De behandelbanken worden regelmatig gereinigd.

Alle medewerkers proberen extra goed voor zichzelf en voor u te zorgen.
Zo werken wij samen aan gezondheid en kunnen wij u blijven behandelen.
Voelt u zich niet bezwaard als u de afspraak vanwege het corona virus wilt afzeggen.

Terug naar overzicht