Coronavirus

In verband met het coronavirus de volgende mededelingen en maatregelen, hierbij de adviezen van het RIVM volgend:

Coronavirus

Coronavirus

De wereld staat op zijn kop en zo ook onze zorg met alle zorgen over besmetting met het corona-virus. Hierdoor ziet onze dienstverlening er al enige tijd anders dan anders eruit. Fysiowell is en blijft echter wel gewoon toegankelijk voor noodzakelijk behandelingen. 

U kunt dus gewoon komen voor een behandeling en/of om te revalideren. Dit geld tot in ieder geval tot wij weer nieuwe berichtgeving hebben ontvangen en wij onze zorg hopelijk weer verder mogen opschalen. Dit alles houdt ook in dat de sportgroepen voorlopig in ieder geval geen doorgang kunnen vinden. Dat spijt ons zeer, maar wij houden digitaal contact met onze sportgroepen en sturen via die weg regelmatig oefeningen om iedereen actief te houden en ervoor dat zorgen dat iedereen in goede conditie blijft. 

 

Mocht u wel in de praktijk willen komen voor een afspraak dan zijn er enkele zaken waar u rekening mee dient te houden. De praktijk is daarom alleen geopend zijn onder de volgende voorwaarden

  • U heeft geen van de volgende (ook geen milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)
  • U heeft de afgelopen 24 uur geen klachten (COVID-19 symptomen) gehad 
  • Uw huisgenoten/gezinsleden hebben ook geen koorts en/of benauwdheidsklachten? 
  • Er is bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen geen corona vastgesteld?
  • Kom alleen naar de praktijk, dus zonder kinderen, partner, ouder of begeleider.
  • Was voor u vertrekt thuis goed uw handen.
  • Raak zo min mogelijk deurkrukken en meubilair aan.
  • Voordat een behandeling start zullen wij u vragen uw handen te wassen. In de praktijk hangen de hygiënemaatregelen en staan desinfectiemiddelen. Maak gebruik van papieren handdoeken.
  • U neemt plaats op de behandelbank, niet op de stoelen.
  • Kom zo veel mogelijk op tijd. Mocht u te vroeg zijn dan kunt u beter even in de auto of buiten voor de praktijk wachten. Wij willen voorkomen met te veel mensen tegelijk in een ruimte te verblijven.

Wij zullen ons werk doen met handschoenen en een mondkapje dragen.Wij maken regelmatig deurkrukken, handvatten etcetera schoon. De behandelbanken worden na iedere behandeling gereinigd en alle apparatuur (in de oefenzaal) moet na gebruik worden gedesinfecteerd.

Alle medewerkers proberen extra goed voor zichzelf en voor u te zorgen. Zo werken wij samen aan gezondheid en kunnen wij u blijven behandelen. Weet dat u altijd mag bellen, appen of mailen: Wij staan u graag te woord.

Terug naar overzicht