Yvlo Zwangerfit®

Intake

De Yvlo ZwangerFit® start met een intake. Zo kan worden bekeken hoe je er lichamelijk voor staat en wat je wensen zijn voor de oefeningen die je wilt hebben. Op deze manier proberen we je wensen en verwachtingen aan te laten sluiten bij de inhoud van het oefenprogramma. 

 

Lekker actief

De Yvlo ZwangerFit® les bestaat uit een actief oefenprogramma. Doordat dit een individueel oefenprogramma is kunnen we de focus van de lessen aanpassen aan jouw wensen. Zo kan de focus liggen op conditie, spierversterking, coördinatie en stabilisatie. 

 

Theoretisch voorbereid

Het actieve oefenprogramma kan worden aangevuld met theorie lessen of het is mogelijk om alleen los theorie lessen af te nemen. Tijdens deze lessen komen alle onderwerpen aan bod die betrekking hebben op de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling. Ook wordt ingegaan op de functie en eventuele problemen in het bekken, bekkenbodemgebied en/of houdings- en bewegingsapparaat. Op die manier proberen we klachten te voorkomen of te beperken.

Yvlo Zwangerfit®
Yvlo Zwangerfit®
Yvlo Zwangerfit®

Ook voor partners!

Partners zijn welkom tijdens de partnerles. Op deze manier zijn is de YVLO ZwangerFit® de ideale manier om goed geïnformeerd en in goede gezondheid de periode voor en na de bevalling te beleven. Voor de partner kan het heel prettig zijn om meer te weten over het verloop van de zwangerschap en de bevalling. Hierdoor is het voor de partner makkelijker om de zwangere dame in kwestie te ondersteunen tijdens deze fasen. 


Wanneer?

De Yvlo ZwangerFit® wordt in de praktijk van Fysiowell dus individueel en op maat aangeboden. Dit geld voor de actieve lessen, maar ook voor de theorieles en de partnerles. Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken voor een bijeenkomst, neemt u dan contact op met de praktijk.  

Yvlo ZwangerFit® is een geregistreerde zwangerschapstraining en erkend door de Nederlandse vereniging van Bekkenfysiotherapeuten (NVFB).