SeniorFit

Fit worden: wie wil dat nu niet?

Fysiowell helpt ouderen graag om actief en gezond ouder te worden. Zowel individueel als in groepsverband kunt u bij ons aan de slag. Vanaf 2017 is er bij Fysiowell een groep senioren gestart met sporten, in samenwerking met ontmoetingscentrum ‘De Verbinding’, namelijk een nieuwe groepsles: SeniorFit.

 

SeniorFit

Wist u dat een actiever leven een positieve invloed heeft op bijvoorbeeld diabetes, dementie en osteoporose? Een uurtje doelgericht bewegen in de week kan al voor een hele verbetering zorgen! U voelt zich energieker en kunt weer tegen een stootje. In de praktijk van Fysiowell kunt u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut wekelijks aan uw conditie en spierkracht werken. Daarnaast gaan we ook aan de slag met het evenwicht, valpreventie en hersengymnastiek. Uw lichaam wordt dus op zeer verschillende gebieden getraind.

SeniorFit
SeniorFit
SeniorFit

Wie, waar en wanneer?

Iedereen rond de 60 jaar, of daarboven, is van harte welkom tijdens de SeniorFit lessen van Fysiowell.
Iedere maandagochtend van 9.15 uur tot 10.15 uur kunt u door allerlei oefeningen een optimaal resultaat behalen. En wanneer u een abonnement heeft bij ontmoetingscentrum 'de Verbinding' in Zetten kunt u komen sporten voor maar €4,00 per keer in plaats van €8,00. Daarbij kunt u daarna ook nog eens gezellig een gratis kopje koffie gaan drinken in het ontmoetingscentrum. 'Fysiowell' heeft contracten met verschillende zorgverzekeraars, hierdoor is het mogelijk om lessen en behandelingen vergoed te krijgen bij uw zorgverzekeraar.Een Intake

Lijkt u dit ook leuk? Dan kunt u altijd eerst vrijblijvend een kennismakingsles komen volgen in de praktijk van Fysiowell. Wanneer u verder gaat met de lessen volgt er een intake, zodat de lessen nog beter bij uw wensen kunnen aansluiten. Wilt u meer informatie over de lessen dan kunt u het beste contact opnemen met Fysiowell, via telefoonnummer 0488-427746 of mailen naar info@fysiowell.nl. Wilt u meer informatie over een abonnement bij ontmoetingscentrum 'de Verbinding'? Neem dan contact op met 'de Verbinding' door bij het ontmoetingscentrum binnen te lopen of door te mailen naar stichtingdeverbindingzetten@gmail.com.