Trainen met Thomas

Trainen met Thomas

Sinds enkele jaren kunt u bij ons in de praktijk terecht voor nog meer trainingsmogelijkheden. Thomas van Cleef komt bij ons in de praktijk trainingen geven. Zodat we iedereen nog beter kunnen begeleiden. Bijvoorbeeld om terug te komen na klachten of om gewoon het sporten (weer) op te pakken. Hieronder stelt Thomas zich graag aan u voor:

Hallo, mijn naam is Thomas van Cleef, 29 jaar, en ik ben al enkele jaren sportinstructeur. Dit doe ik met veel plezier. En ik ben dan ook heel blij dat ik vanaf september trainingen ga verzorgen bij Fysiowell op maandag (19:00) en woensdag (20:00)

Trainen met Thomas
Trainen met Thomas
Trainen met Thomas

Inhoud van de trainingen

Deze trainingen zullen vooral gericht zijn op het intensiveren van de spieren en verbeteren van uw houding. Tijdens deze trainingen van 1 uur, gaan wij doelgericht, specifiek en intiensief werken aan uw fysieke gesteldheid. De groepen zijn klein, max. 6 personen, dus 100% focus voor een optimaal resultaat.

 

Wilt u meedoen?

Heeft u interesse in de trainingen?  Neem contact op met Fysiowell Kim Wellenberg. Dat kan via de e-mail naar info@fysiowell.nl of bel naar 0488-427746

De kosten voor deze lessen met intensieve begeleiding zijn voor een 10 rittenkaart €100,-. U kunt natuurlijk ook altijd eerst een proefles komen meedoen.