Voetreflexologie Sensaa

Cursus Babymassage

Wil je iets leuks met je baby doen en jullie band versterken? Wil je zelf wat kunnen doen bij pijn/ huilen of buikkrampjes? Verlichting geven bij het doorkomen van tandjes en bijvoorbeeld bij een verstopte neus bij verkoudheid? Dan is een cursus babymassage een aanrader! Er onstaat door de massage een beter lichaamsbesef bij je kindje en de zintuigen worden gestimuleerd.

 

Voor wie?

De cursus is geschikt voor baby’ s van 6 weken tot 9 maanden en zowel voor papa’ s als mama’ s .

 

Wat houdt het in:

Per groepsles van anderhalf uur zijn er maximaal 4 baby’s. Je masseert zelf je baby en zo leer je al doende de shantala babymassage. Ook komen er nog meer onderwerpen aan bod zoals lichaamstaal en voetreflexologie. 

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de babymassagecursus. De cursus is inclusief cursusreader, koffie of thee met iets lekkers. Wat kost een cursus: € 95.- voor 4 groepslessen van anderhalf uur.

Ook individuele cursussen zijn bespreekbaar.

Voetreflexologie Sensaa

Wanneer 

Op de donderdag- en zaterdagochtend is Ilona zeer regelmatig aanwezig in de praktijk van Fysiowell voor het geven van de curus babymassage (Shantala)/ cursus voetreflexologie voor baby's. 

De data voor februari/ maart zijn:
Zaterdag 23-2 en 2, 9 en 23 maart van 10.00-11.30 u.
Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de cursus gegeven in mijn praktijk " Sensaa" of in de fysiotherapiepraktijk "Fysiowell". Beide in Zetten.

Meer informatie?

Wil je weten of er nog ruimte is bij een cursus babymassage of wil je weten of Ilona nog andere mogelijkheden heeft voor voor het geven van een cursus babymassage (bijvoorbeeld bij jou aan huis)? Neem dan contact op met Sensaa:

  • E-mail:  info@sensaa.nl
  • Telefoon: 06-48748827